Fotograf: Day Fotografi

I början av året så satte jag mål för vad jag planerade att göra under året. Som alltid sker saker som gör att de behöver revideras. Det här är årets halvårsrevidering av mina mål… 🙂

Mina mål för 2022:

  • Slutföra och publicera Dold magi – andra delen i urban fantasy serien Magiexplosion – KLAR
  • Slutföra och publicera Tyst magi – tredje delen i urban fantasy serien Magiexplosion – Ännu inte klar, eftersom andra saker fått företräde. Jag hoppas ändå fortfarande på att kunna uppnå det.
  • Slutföra första utkastet av Magiskifte – andra delen i urban fantasy serien Kattskiftarna i Jönköping – Ännu inte klar. Det här målet är jag osäker på om jag kommer att hinna med, men jag låter det ligga kvar så länge. Det är den bok som jag ta tag i så fort Tyst magi är avklarad.
  • Slutföra och publicera Ett nytt hem – första delen i science fiction serien rymdstationen Tenang – Den här boken hoppas jag på att kunna publicera i höst.
  • Köra en kickstarter för att kunna ge ut Gallustrilogin som en samlad inbyggd bok – Det här målet revideras så det istället blir Ett nytt hem som jag kör kickstarter för. Eventuellt blir Gallustrilogin ett senare projekt, men troligen inte i år.
  • Skriva en engelsk novell per vecka fr.o.m. vecka 1 t.o.m vecka 35 – Det här målet är jag på god väg med. Det är inte så många veckor kvar.
  • Publicera minst två engelska short story/novelette/novella – Publicerat ”The Protected Heart” som är en engelsk novelette. Jag har två noveller som jag tänkt publicera relativt snart.

Jag är med andra ord på god väg med mina mål. Blivit mycket mindre revideringar än vad det normalt sätt brukar bli. Det är dock bara ett mål som är helt klart så vi får se hur hösten blir… 🙂

Har du reviderat dina mål?

Eva Holmquist

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *