Få 10% rabatt på medlemsskap hos Moderskeppet!
Eftersom jag är lärare för en av Moderskeppets kurser har jag ett betalt samarbete som gör att du får 10% rabatt på medlemskap hos dem om du använder min affiliatelänk. Ps. Rabatten syns först när du trycker på Köp…

Mitt mål med att ge ut kursen Distribuera och sälj din bok tillsammans med Moderskeppet är att hjälpa så många som möjligt att nå ut med sina böcker. Därför kändes det också naturligt att bli affiliate, eftersom jag så kan erbjuda alla 10% rabatt på medlemskapet. Att jag dessutom får en viss ersättning när någon väljer att bli medlem via min länk är naturligtvis också ett plus. 

Inom sajten Författarens verktyg där min kurs ingår finns det massor av intressanta och givande kurser. Det kommer hela tiden nya som underlättar för alla oss författare.

Min kurs handlar om att Distribuera och sälja din bok och den hittar du här:

https://play.moderskeppet.se/distribuera-och-salj-din-bok

Kursen Marknadsför din bok är också väldigt givande:

https://play.moderskeppet.se/marknadsfor-din-bok

Den här kursen önskar jag hade funnits när jag började sätta bokomslagen i InDesign. Jag gick i stället grundkurserna i InDesign och det fungerade också, men jag ska gå denna i sommar och se om jag kan få ytterligare tips:

https://play.moderskeppet.se/satta-bokomslag-med-indesign

Bli medlem

Eftersom jag är lärare för en av Moderskeppets kurser har jag ett betalt samarbete som gör att du får 10% rabatt på medlemskap hos dem om du använder min affiliatelänk. Det gäller vid tecknande av årsmedlemskap, månadsmedlemskap och även för Moderskeppet Team. Du kan teckna medlemsskap för en av deras sajter (Författarens verktyg, Foto, SoMe, Digitala verktyg, Video & redigering, Design & Layout, M365 och Onlinekursakademin) eller för samtliga. Min kurs är en del av sajten Författarens verktyg. Ps. Rabatten syns först när du trycker på Köp…

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *