Jag tycker det är dödstråkigt att få till filstrukturer och att säkerställa att backuper fungerar som jag vill. Tyvärr är det nödvändigt, eftersom det är alldeles för många arbetstimmar som försvinner om man inte sköter sig…

Hittills har jag skött backuper manuellt, vilket innebär att om jag haft otur så skulle jag förlorat upp till en veckas arbete. När man skriver så är det inte heller helt enkelt att återskapa arbetet som gjorts. Jag insåg nu under semestern att det är alltför stora risker med att hantera det som jag gjort. Därför håller jag på med ett mastodontarbete för att få ordning.

Tanken är att jag ska ha originalen på diskservern, i stället för lokalt på min dator. Där sker backuper regelbundet. Det är dock ett ganska stort arbete att få ordning på allt, men nu börjar jag se slutet på tunneln. Om planen håller så ska alla mina filer ligga på diskservern innan dagen är slut. Skönt!

Hur hanterar du lagring av filer och backuper?

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *