Härligt!!!

Nu är jag klar med redigeringen av Kimya, min nästa urban fantasy. De senaste veckorna har jag ägnat åt att putsa texten. Det tar tid… Nu känns texten riktigt bra. Jag hoppas att ni alla ska gilla boken när den är helt klar… 🙂

Nästa steg är bokproduktion, dvs texten ska sättas, korrläsning av layouten, omslag ska fixas, baksidestexter ska ordnas, etc. Det innebär att det tar ett tag innan jag kan hålla boken i handen. Det här i vilket fall en milstolpe väl värd att fira!

Jag har skissat på de övriga böckerna i serien och det känns väldigt spännande. Det finns så mycket spännande att utforska i den här världen tillsammans med karaktärerna… 🙂 Så här är beskrivningen av boken i nuläget:

Fyrstaden är platsen där magiska krafter straffas med döden. Ordningspoliser patrullerar gatorna och motståndsrörelsen verkar i skuggorna. 

Falk, chefen för ordningspolisen, har jagat magiker i åratal. Lyckas han få tag på Kimya, det magiska vapnet, kan han krossa allt motstånd. 

David tror att han är den enda magikern i Fyrstaden. När han upptäcker att det finns fler, gör han vad som helst för att inte förlora sina nya vänner.

Gina måste få kontroll över sina krafter igen när de förändras. I jakten på sanningen om magin tar hon katastrofala risker.

Låter det spännande?

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *