Bokmässespecial nummer 1 – Författarpresentationer

I år har det blivit en väldigt annorlunda bokmässa. För min del måste jag erkänna att jag saknar att vara på plats. I Perny och Eva har vi gjort en serie med bokmässespecialavsnitt. Den första delen publicerade jag här på bloggen. Nu är alla avsnitten publicerade så jag tänkte samla dem i ett inlägg. 🙂

I första avsnittet får ni möta författare som ni annars skulle ha mött i gränden. Vi gästas av Nathalie Sjögren, Anna Nozlin, Sara Engström, Anna Gable och Marija Fischer Odén.

Bokmässespecial nummer 2 – Minnen

I det andra får ni höra bokmässeminnen. Vi gästas av Nathalie Sjögren, Anna Nozlin, Anna Gable och Marija Fischer Odén som berättar sina minnen.

Bokmässespecial nummer 3 – Minnen del 1 av 2

Fantastikgränd har funnits sedan 2016 och i det här avsnittet pratar vi om hur det var när Fantastikgränd kom till, minnen från gränden och om vad som är så fantastiskt med den delen av bokmässan. Vi gästas av Anna Jakobsson Lund, Angua Vintersvärd, Anna Westerling och Mathias Tengdahl. Det här avsnittet av Bokmässespecialen är delat i två delar.

Bokmässespecial nummer 3 – Minnen del 2 av 2

Hoppas dessa avsnitt kan minska saknaden… 🙂

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *