Fotograf: Johanna Amrén

Få 10% rabatt på medlemsskap hos Moderskeppet!

Eftersom jag är lärare för en av Moderskeppets kurser har jag ett betalt samarbete som gör att du får 10% rabatt på medlemskap hos dem om du använder min affiliatelänk. Ps. Rabatten syns först när du trycker på Köp…

När jag skaffade Photoshop lyckades jag snabbt lära mig grundläggande funktioner som att beskära fotografier, men så fort jag försökte göra mer avancerade saker som att kombinera två bilder fick jag inte alls det resultat som jag ville. Jag googlade efter tips och trix och hittade flera kurser som Moderskeppet hade i hur man använder Photoshop.

Jag tecknade ett årsmedlemskap med en gång och kunde snabbt lära mig det jag ville. När jag sedan började använda InDesign så blev jag snabbt produktiv. Utbudet på sajten ökar hela tiden och jag har lärt mig mer om typografi, vidoredigering och ergonomi för att nämna några områden.

En av de saker som jag verkligen uppskattar är fem-minuters-formatet. Det gör det enkelt att repetera stycken när jag behöver. Det stora utbudet är också något jag verkligen uppskattar. Det gör att jag oftast kan hitta just den kursen som jag just nu har behov av.

Medlemsskapet hos Moderskeppet gör att jag blir mer produktiv och mina resultat får högre kvalitet. Genom att repetera kan jag också bättre minnas även det som jag behöver göra ganska sällan.

Fotograf: Gabriella Kjeilen

Bli medlem

Eftersom jag är lärare för en av Moderskeppets kurser har jag ett betalt samarbete som gör att du får 10% rabatt på medlemskap hos dem om du använder min affiliatelänk. Det gäller vid tecknande av årsmedlemskap, månadsmedlemskap och även för Moderskeppet Team. Du kan teckna medlemsskap för en av deras sajter (Författarens verktyg, Foto, SoMe, Digitala verktyg, Video & redigering, Design & Layout, M365 och Onlinekursakademin) eller för samtliga. Min kurs är en del av sajten Författarens verktyg. Ps. Rabatten syns först när du trycker på Köp…

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *