Fotograf: Day Fotografi

Nu är 2022 slut och innan jag tittar fram emot 2023 vill jag se tillbaka på året som gått. Jag hade satt ett antal mål för 2022. Hur gick det med dem?

Mina mål för 2022:

  • Slutföra och publicera Dold magi – Klart
  • Slutföra och publicera Tyst magi – Inte klar
  • Slutföra första utkastet av Magiskifte – Inte klar
  • Slutföra och publicera Ett nytt hem – Slutförd, men inte publicerad
  • Köra en kickstarter för att kunna ge ut Gallustrilogin som en samlad inbyggd bok – Nedprioriterad
  • Skriva en engelsk novell per vecka fr.o.m. vecka 1 t.o.m vecka 35 – Klart
  • Publicera minst två engelska short story/novelette/novella – Publicerat en engelsk novelette

Som du ser så var det en hel del som jag inte gjorde som jag hade tänkt. Främst beroende på att jag tänkte om.

En sak som jag inte hade med i planen och som jag gjorde under 2022 var att tillsammans med Moderskeppet ta fram en kurs Distribuera och sälj din bok. Den kommer att publiceras i början av 2023 och tog en hel del tid, vilket gjorde att jag prioriterade ned vissa saker.

Jag tänkte också om kring Kickstartern och gjorde istället en Kickstarter där jag lanserade Arson som är första novellen i Descansar Universe. de som backade den Kickstartern har redan fått novellen, men den är inte publicerad ännu. Det blir först 25 januari.

En belöning i Kickstartern var också att få en novell i Descansar Universe per månad under 2023. Första novellen är redan klar, men den är inte utskickad ännu. Eftersom de novellerna inte kommer att publiceras förrän en månad efter backarna har fått den så har jag lagt ner arbetet på flera noveller, men det blir först under 2023 som de kommer att publiceras.

Jag har inte lagt så mycket tid på att skriva på svenska under året utan fokuserat på mina engelska noveller.

Sammanfattningsvis har jag fått mycket gjort, men inte riktigt det som jag hade tänkt… 😉

Hur blev ditt 2022?

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *