Början på ett nytt år är ett bra tillfälle att reflektera över vart jag vill nå. Med tanke på att det är svårt att veta när coronarestriktioner släpps så har jag valt att inte sätta några mål när det gäller att delta i evenemang. I stället har jag satt mål som jag känner att jag kan påverka om jag uppnår dem eller inte.

Skriva på engelska

Mitt första mål handlar om att jag vill bättre på att skriva skönlitterärt på engelska. Jag har tidigare skrivit enstaka texter på engelska, men jag vill skriva mer regelbundet på engelska och knyta kontakter med läsare som inte kan läsa svenska. Jag började lite grann under NaNoWriMo då jag skrev första utkastet på flera berättelser som utspelar sig i science fiction-världen ”A new era”. De berättelserna ska jag fortsätta jobba med. Dessutom kommer jag att delta i kursen ”Depth in Writing” där kursen är på engelska, inlämningsuppgifterna ska vara på engelska och feedbacken är på engelska. Det ska bli riktigt spännande! 🙂

Kommunikation med läsare

Förra året ändrade jag hur jag kommunicerar med läsare och de ändringarna är något som jag vill fortsätta med det här året. Därför har jag målet att landa i hur jag kommunicerar. Tanken är att jag ska fortsätta med min youtubekanal, instagram och min författarsida på facebook. Dessutom fortsätter Perny och Eva där vi pratar med alla som gillar fantasy, science fiction och skräck. I år vill jag inte ändra så mycket utan mer få en kontinuitet i det.

Publicera

I år är planen inte att publicera så mycket, men den bok som jag vill få ut är ”Stulen magi” som är första delen i en ny urban fantasy serie. Det är en kortroman och i första läget kommer jag att publicera den som e-bok. Eventuellt kan även andra boken i serien komma ut under 2021. Dessutom vill jag publicera en e-novell på engelska.

Skriva

Mitt mål när det gäller att skriva är att få klart ett första utkast av en fullängdsbok. Än har jag inte bestämt vilken bok det ska bli. Troligen blir det fortsättningen på Blodskifte eller också blir det fortsättningen på Kimya. Vilken av dem tycker du att jag ska skriva? 🙂

Det var mina mål för året. Vilka är dina?

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *