Eva Holmquist

Ett nytt år känns alltid inspirerande … 🙂 Det ger tillfälle att reflektera över vad som hänt, men också fundera över vad jag vill framöver. Vad vill jag uppnå under 2020?

Ett av mina viktigaste mål är att få en regelbundenhet i att idéutveckla, skriva eller redigera mina berättelser. Det behöver inte vara timmar varje dag, men något vill jag göra varje dag. Undantag kan vara om jag är sjuk eller när jag bestämt att jag ska vara ledig, som nu under julledigheterna.

Nästa mål är att publicera Jakten på det magiska vapnet under året. Planen är att release ska bli på bokmässan 2020. Jag ska också publicera några noveller som tryckta böcker under året är tanken. Då kan även de som inte läser e-böcker ta del av dem.

När det gäller evenemang som jag vill delta i under året kommer det minst att vara följande evenemang:

Slutligen vill jag få till en regelbundenhet även i kommunikationen med mina läsare … 🙂 Det kommer inte att bli blogginlägg eller nyhetsbrevutskick varje dag, men inte heller gå mer än en månad mellan varje. Efter att jag gjort om hemsidan och startat en ordentlig webbutik har jag också möjlighet att skicka ut rabattkoder till mina prenumeranter så att de kan köpa mina böcker billigare. Jag börjar med en rabatt för att fira starten av 2020 som kommer att vara giltig under januari månad. Om du vill få ta del av den och också få mina nyhetsbrev, anmäl dig som prenumerant på prenumerationssidan.

Det var mina mål för 2020. Vad har du för mål? Dela gärna med dig i en kommentar … 🙂

Eva Holmquist

Dela sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *